#394

Szóval a blog. Elindítottam, kitettem egy kis novellát és egy cikk véleményezését. És erőt véve magamon megosztottam pár emberrel. Nem lesz ott minden nap valami új, de pár hetente készül majd poszt, vannak régi írások, rövidek, nem beküldhetőek sehova, vagy csak nekem fontosak, pár hónapra elég anyag – egyébként a kitett novellát a Gabo elutasítás után írtam, szóval akár még friss szöveg is jöhet. Azt tervezem, teszek ki még cikkeket, ha érdekesek nekem, és az íráshoz kapcsolódnak. Illetve könyvekről rövid értékelést. És talán a vendégek is szívesen jönnek.

Sok mindenben bizonytalan vagyok: legyen Facebook csoport is? Ha kikerül szövegem, posztoljam ki? Legyen tagfelhő? Legyenek kommentek a főoldalon? Most éppen van komment az egyik poszt alatt, de azért egy novellához nem fognak írni, milyen már, ha hetekig ugyanaz a komment díszeleg kint.

És aggódom, és szorongok, hogy mit gondolnak az emberek, és nem is azt várom, hogy ezer kommentben jöjjön a gratuláció, csak annyit, hogy pl. ez a történet, ami kikerült, nem kínos. Szóval itt a blog: apadlon.com

Ha valakinek van ideje elolvasni itt bármit, és tetszik neki, akkor, de csakis akkor, kérem, lájkolja, nem lehet ezzel semmit nyerni, sem nekem, sem neki, csak elhiszem, hogy érdemes kitenni mást is. Max. azt már nem lájkolja ugyanaz az ember. Mert azért elég vegyes anyagok lesznek. Pl. a következő történet szinte már-már vidám.

Köszönök minden látogatást!

Ja, és a blog a nevét egy interjú után kapta, az a rész (ahol a névadó szófordulat is szerepel) nagyon megérintett, és az is, mennyi olvasata van a padlónak, jó is, rossz is.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s