#404

A keresett oldal nem található.

Akkor nincs mit tenni, mást kell keresni. Nem bánom, hogy elment ez az év, még most, az utolsó napján is tud bántani, ebben igazából én vagyok a segítségére, ugyanis kezdem magam belelovallni, mennyire socially awkward vagyok, és újra átélem a régi szilveszteri bulimeghívás rettegéseket (no meg egyéb közösségi, interperszonális szorongásokat).

2021 nekem a veszteségek és a bezárkózás éve: volt, ami elveszett, volt, amit elvesztegettem, de az év utolsó heteire, napjaira valamit újra elkezdtem gyűjteni, kis erőt, több óra alvást, bizalmat a testemben, másokra figyelést. Nem fogadalom, csak fogadkozás, de jövőre többet szeretnék másokkal lenni, találkozni olyanokkal, akikre csak gondolok, beszélni velük igazából, nem csak hozzájuk a fejemben. Remélem, olyanokkal is, akik itt olvasnak néha, köszönet, hogy jöttök ide, nem szoktam leírni, de most pótlom: fontos nekem.

Vannak még fogadkozások, több idő az ikrekkel, fogyás, erősödés, munka máskép, írás, sok olvasás, de ezeket holnap is megfogadhatom, most elég annyi, hogy van egy Frei fagyasztott torta a hűtőben, rá gyertya, némi születésnapi ajándék az ikreknek, a macskáknak, embereknek elegendő étel, alom, áthúzott ágynemű, nemsoká tolok egy 15 perces pilatest (amit már lealkudtam magamban a 35 percesről), egyszóval ha egy újabb évre nem is, de egy következő napra nagyjából felkészültem. Nektek is hasonló jókat, vagy hasonlóan jó dolgokat legalább holnapra és a hétvégére!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s