#402

Na, hát amennyire vidám voltam, annyira el is fogyott az a láda aljából összekapart liszt arra a rohadt utolsó lángosra vagy fánkra vagy én már nem is tudom, mi volt a mesében, ami csak gurult, gurult, vajaspánkó, hát persze, ezt adták elő a ballagó ovisok, szóval elgurult a pánkó, a viszonlátásra, semmi kedvem, semmi vidámságom, lejárt a karantén, lejárt az ikreké is, ma jár le I.-é, fos egy időszak volt ez, mert már múlt hét óta dolgozom, és home office és home school és szórakoztatás és takarítás, és a kismacska édes, de egy gyilkológép (de édes persze). És bennem a szorongás mégis, hogy mindig kapar a torkom felül, és nagyon-nagyon sanszosan reflux, az ideges fajtából, de jó lenne elmenni megnézetni, van egy magán doki, remek, bízom benne, csak megint idő és pénz. A macskákat is vinni kellene újra orvoshoz, és a gyerekeket is. Jó lenne gazdagnak lenni. Nem aggódni a karácsonyon, nem ügyeskedni, hanem valódi értéket, környezetbarát, hazai, jótékony és szórakoztató dolgokat beszerezni könnyedén, ja, enni is így kéne meg voltaképp mindent.

Amúgy nem vagyunk mi különleges család, hogy így beszoptuk a vírust, mi egy átlagos család vagyunk, a kis cégnél, ahol dolgozom, már van másik kettő is, és tudhattam volna, tudtam is, csak megélni végül más.

Ezt meg csak úgy, ilyen most a hangulatom, hogy jön egy sms pár napja, ránézek, és első gondolatom az, hogy nahát, apám érdeklődik, hogy vagyuk, milyen furcsa, nem szokott sms-t írni, nem használ mobilt, és csak a második gondolatom, hogy az apám meghalt a nyáron. És egy éjjelt vártam, míg válaszoltam, és addig nem volt bennem semmi szomorúság, csak a válasz elküldése után, hogy talán valamit én most visszautasítottam, csak nem tudom, mit is.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s