#400

Ez kellően szép és kerek szám, szóval nem is veszem fel a fényét, csak idecsillogok kicsit, hogy egy napnyi őszi idill és lombrugdalás, kézműves sütizés után lebetegedtem, és több napnyi fizikai szarullét, lelki emésztődés, három negatív gyorsteszt (Nincs. Semmi. Baj?) után ma csak meglett a pozitív PCR. Meglátjuk, mire futja a duplaoltásból, a kézműves, mindenmentes sütizés feltöltődéséből.

Egy valami biztos. Kaptam valamennyi időt a jövőben, amikor nem kell aggódnom, hogy ami bajom van, az az-e. Nem az lesz, mert _ez_ az, ami az. Sok lesz ez a 10 nap, de mindenki kellően megszeppent körülöttem, hogy ne csak a lakás állapota miatt ne aggódjam. Most máshogy sem kell csillogni. Viszont ami nagyon fáj: hiába raktam össze több kupac ‘még jó’ szemetet, ma nem pakolhatunk ki a lomtalanításra. A szemét is marad, most minden marad.

4 thoughts on “#400

  1. ó, jobbulást! reméljük az oltások azért abban segítenek hogy könnyen átess rajta, és állítólag ez adja a legjobb védettséget. remélem tudsz is pihenni! :szigorúan néz: ki van a gyerekekkel? mért nem pakolja ki a lomtalanítást a gyerekek apukája? puszik, ölelés!

  2. Most már jobb, de oltással is levert egy hétre. Sajnos most a fiúk kezdik, pedig azt hittem, tőlük kaptam, így nem voltam nagyon óvatos velük. Lázasak, egy pozitív gyorsteszt már van, azért nem kettő, mert elfogyott a patikában!! Elkapkodták az emberek.
    A szemetet azért nem hordta ki az apjuk, mert én voltam túl aggályos, hogy egy covidos lakásból most ne vigyünk ki cuccokat, amikbe aztán x ember beletúr.
    Egyébként tényleg optimista vagyok, úgy fest, kezdek újra szagokat érezni (kb. ha belenyomom az orrom a kínai balzsamba, de akkor is valami!!), de ez csak a magam sora. Sajnos az az érzésem, hogy az oltásszkeptikusoktól kezdve az egészségügy default állapotán át a felelősök, döntéshozók minősíthetetlen problémakezeléséig minden arra visz, hogy ez a szar valahogy mindenkit elér. Csak a saját szeparálódás segít, de az meg nem fenntartható ezután a másfél év után. Vagy legalábbis sok áldozat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s