#356

  1. Ez a párkapcsolat, amit még itt, a nagyfene őszinte blogban is takarok, takargatok, leplezek, ez szinte teljesen szétesett, és fáradt vagyok, mérhetetlenül fáradt ahhoz, hogy legyen erőm, motivációm bármit is lépni, hogy jobbá tegyem. Tehát rajtam múlik. Kár, hogy már nem csak annyi a nehézség, hogy garasokból élve, a főiskolán szorongva kell a szociális fóbiából és pánikból kivakarnom magam, ha beleállok egy szakításba.
  2. Ma elmentem az ikrekkel unokaöcsém felköszönteni, egy ajándékkönyvet és két kölcsönkönyvet vittünk, az ajándékra mosolygott, már megkapta karácsonykor. Kitől? És már láttam is a dejavu jeleneteket, mindkettőt, az egyik tegnap történt, a másik még decemberben, két különböző Libriben nézegetem az éppen elérhető Tatu és Patu könyveket, majd kiválasztok egyet, mondván, az a legviccesebb.
  3. Szerencsére van blokk.
  4. Kibontottam egy üveg bort, ittam egy decit, és három mondatot hozzáírtam a két hónapja fejben készülő sztorimhoz. Ahogy nézem a palackot, még van a mai estében egy bekezdés, de bennem nincs, már most megittasultam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s