#325

Azért a kurva életbe, hogy a gyerek beteg lesz a szitter napja előtt. Nemhogy nem küldtem be a nvoellát, de még nem volt alkalmam kijavítani. Meg sem merem nézni a határidőt. Legutóbb 21-e volt, de mi van, ha rosszul emlékszem. Kihagytam egy másik pályázatot, ötletem volt, motiválhatott volna valamire, hogy valami létrejöjjön. Nincs alkalom.

Ez ilyen sztárvorszos ragtapasz a seben, hogy mennyire lehet őket szeretni. Még ha két óránként is kell ma éjjel kelni, beadni a Ventolint.

Hogy amikor az imént fürdenek, én meg kint teregetek, hallom, hogy kétségbeesve hívnak, és mondják, hogy félnek, mert hogy van ez az ijesztő történet. Miféle. Amit kitaláltak. Tehát kitaláltak egy történetet a kádban, de túl ijesztő lett, ezért ők most inkább nagyon félnek, és ne hagyjam őket egyedül, egyiket sem bent a kádban, amíg a másikat kiveszem. Végül az idegen lények ellen a macskaszőr és a hajkefe megoldás lett (a nyálkás, puha bőrükbe beleragad, beleszúr), a mágikus hengerrel kilapíthatóak, mert hülyén bevették, hogy attól szőrtelenednek, a végén szőrgombócot öklendeznek, és én meg két hajkefével ébredek két óránként, meg a sztárvórszos ragtapasszal.

De persze azért a kurva életbe is.

3 thoughts on “#325

  1. Csak lazán kapcsolódik ide, h anyosomek egy csomó gyerekre vigyáztak rendszeresen, és leginkább akkor, amikor betegek voltak, hiszen akkor nem mehettek oviba, úgyhogy ezen újra és újra elámulok, hogy pont akkor nem jön a segítséged, amikor a legnagyobb szükséged lenne rá.
    (Egy barátnőmnek a takarítónője nem jön, ha betegek a gyerekek, ami megint egy pofon a szarnak)

    • Aki most a szitter, már a harmadik a sorban, és az a tapasztalatom, hogy sosem egy családhoz járnak, hanem többhöz, így viszont beteg gyerektől átmenni egészségeshez akár aznap már nem annyira jó dolog. Én ezt megértem a szitterek részéről – miközben azt is elfogadtam, hogy az oviban sokkal durvább dolgokat kaphat el egy gyerek, de lehet totyogó is a szitter munkái között stb.

      Egyébként tegnap végül én kértem, hogy ne jöjjön, a nehézlégzés, befulladás miatt folyamatosan megy a gyógyszer a gyereknek, és ha már túl sűrűn kapja, és nem változik sokáig az állapota, akkor egy erős szteropidos kúpot kell neki adni, és ennek eldöntését (adjam vagy se) én sem tudom sokszor, csak rágódom. Nem szerettem volna egy szitterre rátukmálni úgy, hogy nincs annyi tapasztalata a betegséggel, nem érzi annyira a jeleket, mint én – amely betegség egyébként nálunk nagyon nagy eséllyel nem fertőző, tehát akár jöhetett volna.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s