#311

Expectation vs. reality

Kis, kockás zsebkendőbe csomózott nyomoromban arra számítottam, hogy ma a durván megrándított, de már működőképes derekammal, amivel esélytelen tornáznom a héten, mégis elmegyek az edzésre, és míg a fiúk fent tornáznak, én csak heverek a dojo padlóján, és ide-oda nyújtogatom magam bő fél órán át. Hogy ez ugyan nem olyan badass, mint a military press, de azért valami.

De a kis nyomor kifordult a rosszul becsomózott zsebkendőből, és elveszett a hazafelé úton, az egyik gyerek gyanúsan köhög, így nincs torna, valahogy hazavonszoltam őt, a nyávogót, talán beteget, a másikat, az aktívat, magamat, a derékfájóst, felnyaltam a macskahányást, elrendeztem, hogy habár egyszerre jött rájuk a szarhatnék, mégis valahogy konfliktus és baleset nélkül eljusson mind a wc-re, és az alomból kikandikáló macskaszar valamint az én teli hólyagom várhat, amikor beugrott, hogy na álljunk csak meg.

Hiszen lehet, hogy még a zsebkendőt is vissza kellene adni holnap, merthogy ha a gyerek beteg lesz, akkor nem jöhet a szitter, mivel másokhoz is jár. És akkor ennyit a heti írogatásról. A jövő hetiről nem is beszélve. Mert a munkahelyen határidő van, a másik QA-s mindenórás, szóval most ha tele is fújom ezt a kurva zsebkendőt, akkor is vihetem kimosni, holnapra kivasalni.

De persze lehet másképp is nézni a dolgokat, hogy ha nem jön a szitter, akkor nem kell kifizetnem a mostani nyomorgó hónapokban, a fiúk legalább nem a szülinapi buli hetében betegek, és különben is, egészen rutinosan tudok itthonról dolgozni. No meg, tessék, most is tudtam egy ilyen nagyszerű posztra időt szakítani.

És hogy ez egy teljesen átlagos poszt arról, hogy vannak a nevetséges kis tervek, amik édesek lesznek, aztán keserűek, aztán savanyúak, mint a szőlő, aztán elfelejtődnek, és hogy ez nem az én extrém, őrült életem lenyomata, hanem ezer meg ezer ember szembesül ezzel, jobbára a kedves édesanyák.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s