#296

Ez az oviszünet és családi szabadság hete, nagyon sűrű, de mint a méz, olyan finom, féltem, hogy szopó lesz, nehéz, lemerítő, és az a vicc, hogy mindez igaz rá, ennyit a fiúkkal lenni, ide-oda menni, de ez a nehézség egyben a gyönyörűség is. Nagyon megerősödött a szeretetem irántuk, és mindezt az sem írja felül, hogy a sok izgalmas nap után kötelezően eljövő őrültek órája, avagy “a majmok szétkapják az egész kurva zsebórát” idő alatt úgy érzem, ezt nem lehet bírni, mindent végzetesen elrontottam, pláne őket, és a végén a befogadott macskák rágják meg a többnapos holttestem.

Ma strandon voltunk (strandooooon, atyaééég, két éve nem voltam, rég volt, tán igaz se volt), és itt a fotó.

Lehet, más két hófehér, zoknis, finnyogó kis fickót lát a képen, én viszont két merész zsiványt, akin nincs hosszúnadrág, póló és cipő sem! A vízbe nem jöttek be, a zoknit nem vették le, úgy nyargaltak a vattacukrosig, a jégkásásig, de az egyikőjük emlegette, hogy végül volt ő vízben, csak az apja nyakában.

Volna még mit mondanom a strandról, a melltartóról, később, már átöltözve annak hiányáról, a testekről, főleg az enyémről, csak úgy, kitéve, de egyrészt mire lesz időm, nem lesz fontos, másrészt istenigazából a strandon sem volt annyira fontos, a bikinifelsőm kiválóan passzolt az A kosaras melleimre, szabadon hagyta az Iggy Pop hasam, a bikinialsó sajnos olyan régi darab, hogy az első merüléskor megéreztem, ez  simán leúszik rólam az áramlattal, nem mintha kifogytam volna belőle (bár ez is benne volt, vagy ez sincs már benne ugye), de egyszerűen elöregedett az anyag, a gumi rugalmassága, a nemtudomanevét anyag feszessége, és vízből kijövet, vizet tárolva olyan buggyot vetett a seggemnél, mint amit anno a gyerekeimnél láttam, ha több nap után telepakolták a pelenkát. Végül egy futóshortban fürödtem, és maximálisan strandra illőnek éreztem magam, hekkel, szúrós fűbe lépéssel, mindennel.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s