#278

Ma kitettem egy régebbi sztorit a Felképre, egy pályázatra született, amelyre a rengeteg pénz és a teljesen szabad téma miatt valószínűleg boldog-boldogtalan jelentkezik, és elnézve a tavalyi nyerteseket, úgy érzem, hogy bizonyos típusú novellákra szűrnek, egyszerűen ennyi pénz (első díj 300K) már meg kell mozgasson igazán profikat is, ehhez képest az első 20 nevező, akit kiválogattak tavaly, gyanúsan nem volt profi, illetve nem is jó ez így, ahogy írom, inkább nem úgy profi, ahogy én egy novellát szeretek. Itt a tavalyi anyag.

Igaza van T.-nek, hogy ez nem nyerhet, és minden javításban is igaza volt, szóval ez egy szerkesztett, pályázat katalizálta mű, de futás közben inkább elkezdett sétálni, aztán letért a kijelölt versenypályáról, lement a rétre heverészni (vagy valami zsákutcába, építési területre, na). Azért beküldtem, hogy szokjam az elengedést, de sokkal könnyebb volt oda, mint a saját blogomra. Ahova elvileg szabad a kiírás szerint, de ha nem, akkor az sem baj, max. kizárják tiltott heverészésért.

Mindenesetre ezzel fogom valahogy rendesen megnyitni a Facebook csoportom, merthogy létrehoztam egyet, meghívtam oda pár barátot, akik előtt nem szégyellem, amit csinálok, vagy akikről azt hiszem, nem unnák, ha néha elolvasnának valamit tőlem. És ott, azon a felületen tudom jelezni, ha van valami új a blogon, ennyi a célja. Ha bárkit érdekel a social media skillem teljes hiányának köszönhetően nem rossz, csak egyszerűen semmilyen felület, csatlakozzon nyugodtan. Itt.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s