Facebook avatárok

2014-10-29_14-10-58_727

2014-10-30 12.28.19

Most ezt tenném be nekik Facebook profilképnek, bár a vicc az, hogy Marci soha nem alszik el csak úgy, kizárólag szoptatás közben hajlandó, illetve anno elaludt babakocsiban, no meg magamra kötve – ma már ez sem játszik, mert inkább nézelődik, még ha félre is bicsaklik a feje. Most annyira brutál álmos volt (maguktól keltek, jó vicc, majd valaha is képes lennék arra, hogy felébresszem őket, hát nem vagyok magam ellensége, örülök, amikor egy pici kuss van), hogy etetés helyett bealudt.

Amúgy azt a döntést hoztam, hogy nem egypetéjűek, az oké, hogy egyforma magasak, hogy a születéskori súlykülönbséget tartják – illetve most picit elhúzott még Tomi -, illetve az arcuk vonásai egyeznek, de a fejformájuk nem. Arra fogtam, hogy Marci feje el van nyomódva, és az ennyit torzíthat (tojás -> krumpli), de múlt héten Tomit összecsípkedte egy szúnyog, Marcit viszont nem. Az egy érdekes adat, hogy az egypetéjű ikreknek az illata is egyezik, szóval szerintem innentől nem egyformák. Kész.

A vicc az, hogy egy picit bánom, mintha az egypertéjűség az ikerlét kimaxolása lenne, és valamit így elszalasztanának a fiúk, de még viccesebb, hogy igazából teljesen mindegy, melyik kategóriába tartoznak, hiszen ők már ők, nem két test, ami vagy egyforma, vagy hasonló. Nekem már csak hasonlóak, akkor is, ha ugyanaz a génkészlet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s