újabb séta, újabb +/-

Rossz

Egyébként is felidegesítő cikkek (Tolvajkergetők, Hollywood és a nők lehetőségei, Origo főszerkesztő, Ökotárs) alatt kommenteket olvasni. Nem szabad, na, mégis újra meg újra belefutok. Mi ez, a kihúzott fog kráterének piszkálása?

Egyre kevésbé bírom a kialvatlanságot. Azt hittem, hogy megszokta a szervezetem, de nem. A reggelek pokoliak, szerencse, hogy nincs más a fiúkon kívül, akit el kell látnom. Azt hiszem, akkor kellene aludnom, amikor nekik, de hát teregetni kell, mosogatni, pakolászni a csodás zacskógyűjteményemben, sajnos szoptatás közben csak az idegesítő cikkek olvasása megy, a teregetés nem.

Nincs idő semmire – még mindig.

A fiúk, stabilan. Amikor rossz, akkor is jó.

A séták, pl. a mai:

2014-06-02_17-20-08_531

6 thoughts on “újabb séta, újabb +/-

  • Igazság szerint ők sem mindig alszanak, amikor ők alszanak. ,) Mármint képesek nem egyszerre. Illetve már rövidül a napközbeni alvásuk, ráadásul séta közben biztos kidőlnek – mondjuk lehetne a játszótereken alvósarok közös alvásokhoz, de azt hiszem, a wc-vel is kiegyezem. A zacskók meg wannabe szekrények.

   • jaj az már egynél is szörnyű volt hogy sose lehetett tudni hogy még 5 percig alszik vagy órákig, de azért én lefeküdtem 🙂 kettővel még nehezebb. ó igen, a játszóházban berendezett alvósarokról már én is álmodoztam.

   • Én a Google autóban látok még fantáziát: a ded ugye elalszik indulás után pár másodperccel, és ha lenne az autóban felnőttnek ágy, akkor a szülők is jól járnának. Lehetnének Silent Night járatok, körbe az adott háztömb körül. 🙂

   • piaci rés: gyerekaltatós-kocsikáztatás a háztömb körül, a szülő otthon alszik, ha felébred a gyerek csak felviszik és kész.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s