Azt hiszem, alakul

Rossz dolgok:

Vaterán vett, pelenkára csíptethető légzésfigyelő, ami kézhez kapáskor nem működött, elem rendelése bele (saját márkás, egy vagyonért), azzal sem működött, eszköz elküldése felülvizsgálatra (szintén pénzért), sajnos nem javítható, eladó szerint az eszköz jó volt, mikor postára adta, ugyanis másfél hónapja tette el a szekrénybe, és akkor jó volt, mitől romolhatott el egy használaton kívüli eszköz. Hát egen. Végül megköszöntem, hogy legalább a fele pénzt visszautalta. És egy hónapot szopattam magam, végül megvettem a hazai forgalmazótól a kütyüt.

Vaterán vett gyerekszekrény (ó, igen, még nekifutottam egy újabb szopatásnak, és tudjátok mit? fogok is párszor :), szuper a fotókon, színre, méretre passzol a szobába, végre felszámolhatom a tesco kiszállítós zacskók halmait (már kinőtt bodyk, már kinőtt rugik, már kinőtt ujjatlan rugik, már kinőtt, kölcsön cucc stbstbstb.), az aukció végén megkapom az eladó adatait, mit ád az ég, munkaismerős, örülünk egymásnak, Vaterafutárnak kisebb vagyon a kiszállításért, de még így is megéri nekem a szekrény, ugyanis nincs más esélyem, hogy a lakáshoz juttassak el bútort, szóval Vaterafutár, kisebb gondok után megérkezik a cucc, az eladó nem szedte szét a szekrényt, ellenben a kiszállítás rázkódása igen, csavarok kitörve, léc eltörve, lapjaira esett szét az egész, jelenleg az eladó és a futár cég vitatkozik, ki a hibás, én, aki az eladónak fizettem, a futárnak fizettem az eladón keresztül (tehát voltaképp már mindketten jól jártak), egy negyven kilós, használhatatlan bútorlapkupacot kerülgetek a lakásban, merthogy nem evidens, hova a szarba lehet kidobni, ha nincs lomtalanítás,de ha letehetném a kuka mellé, az sem segítene, mivel nekem egy fél kilós polc lejuttatása is nehézkes, ha két gyerekkel vagyok – márpedig mindig velük vagyok. Ja, és szekrényem nincs, zacsik vannak.

A tejdiétám elbasztam, most folytathatom tovább, ezúttal minden apróbetűs részt elolvasok, ráadásul a szóját is ki kell hagynom, alig van mit ennem, a kiütések jönnek továbbra is, végül kénytelen leszek paleo menüt rendelni valahonnan, mert az nagyjából passzol, de azért ennék egy fagyit. Vagy egy sajtot.

Álmos vagyok stabilan, és sosem jut időm semmire, vagy ha jut, kapkodni kényszerülök.

 

Jó dolgok:

A fiúk.

Itt az eper, a spárga, a zöldborsó szezonja, és ebből utóbbi kettőt ehetem is.

2 thoughts on “Azt hiszem, alakul

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s