Woman power

Először is itt egy újabb sorozat, amit nézegetek, az Orange is the new Black, majd a felénél járva javarészt bájosnak találom, kellően drámai és kellően vidám. Egy női börtön a színhely, ahova hősünk, a fiatalabb korában még leszbikus és kalandvágyó, ma már heteró és továbbra is kamaszosan esetlen Piper bekerül. Szerencsére nem horror a hely, és nem is leányálom, és vannak meztelen női mellek és seggek és puncik is, és igenis női puncik javarészt, mert van egy fickópunci, azaz műtött-formált kis tökély. Mindenféle interakciók, viszonyok, történetek, baklövések, és éppen annyira amerikai a sorozat, hogy valójában szórakozásként tapadjon az ember a monitorra, ne pedig erővel és tudattal elindított terápia, mélyre repülés legyen a film nézése.

Aztán itt a Bezzeganya, amin továbbra is remekül szórakozom. A múltkori nagy bölcs kategorizálásom persze hülyeség volt, de itt a BA fórumon van egy hölgy, akit egyrészt élvezet olvasgatni magvas kinyilatkoztatásai miatt (tényleg el tud kapni igen fontos dolgokat, nem aggódik ugyanis), másrészt mert remekül tud kavicsokat dobálni a vízbe. Múltkor pl. rettenető irritáló és pökhendi módon (általában egy-egy mondatokat szúr csak oda) kifejtette, hogy a szült nők puncija javarészt leffeg, és szerinte 38. héten császár az, ami megmenti a későbbi szexet. Persze mindenki felháborodott, és jöttek a replikák, miszerint csakazértsem leffeg, és kiváló minőségű két gyerek után is, aztán volt, aki felhívta a figyelmet a szex =/= punci állításra, jött olyan, akinek volt gondja, ezért plasztikáztatta, végül az i-re a pontot az a kommentelő tette fel, aki vidáman visszakérdezett, hogy pontosan mit is értünk leffegés alatt, mert a szűk punci igen tág fogalom.

Máskor is nevettem már fel a kommentek olvastán, nagyon vegyes a társaság, nem is mindenki terhes vagy családos, van, aki csak ott lebzsel, mindenesetre felüdülés, hogy az idióták és buták is valahogy másképp azok, mint más fórumokon, illetve kezdem elhinni, hogy egészen széles skálán mozog azon emberek értelme, humora, intelligenciája stb. akik képesek csecsemőt életben tartani egészen sokáig, évekig, évtizedekig. És magamba nézve, eddig határozottan jól ügyködöm én is.

Ma voltam egyébként kontroll UH-n, gyors volt a dolog, mert elirták a dátumom, de azért beszuszakoltak, viszont nagy mérések nem voltak. Gondolom, kb. 800-900 gr. körül vannak, nagyjából egyformák továbbra is, a méretükről kaptam némi képet, amikor rájöttem, hogy az a két dudor, ami fent van a 108 centis derékbőségű köldököm táján két oldalt, nem egy gyerek két testtája, hanem két gyereksegg, a fejük lent a hólyagomnál, ott sustoroghatnak, fent meg a gyomromon ülnek mondhatni. Amikor eszem, az lehet nekik a hullámvasút.

És a vizsgálat után lesétáltam a hegyről, újabb ajándékba kapott és kézben hazáig szorongatott savanyúcukor lett ez a délután, az istenhegyi úti villák homlokzata már komorodott, a nap hátulról sütött, ezért a házak közötti kertek, parkok aranylottak fel, csak bekukucskálni lehetett, pontosan látni, megnézni nem, így lehetett egyszerre citrom és ananász és bodza és muskotály az a cukor, itthon már ehetetlen, de még zsebkendőbe csomagolható, örökre (mosásig) zsebben felejthető.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s